goranmitricevic

"LEGENDE"

— Autor goranmitricevic @ 09:44

Ekipa "Legende" nastala je pocetkom ove godine pod vodjstvom Sedlan Nedje. Clanovi ekipe su nekadasnji clanovi ekipe bifea "Padrino" i clanovi ekipe "Nema Problema" usled problema nastalog sa gubitkom prostora za skladistenje svih pehara i medalja koje su osvojene pod prethodnim imenima ekipe. Nazalost bifei vise nepostoje, tj postoje ali vlasnici su se promenili, samim tim i korisnici usluga tih prostora.

Clanovi ekipe:

Nedjo

Tosak

Boba

Giga

Pego

Backo

Role

Frenki.

U kratkom periodu postojanja ekipa je osvojila prvo mesto na turniru organizovanom u maju i junu na Kuglani na Sajmistu, drugo mesto na turniru "Liga bez briga" (kuglana Petrovaradin) u januaru, trece mesto na majskom turniru (kuglana Petrovaradin) i 5 mesto na junskom turniru na "Alimenti"....

U planu su nam ucesca na jesenjim i zimskim turnirima na gore pomenutim kuglanama.

Do sada ekipa nije imala stalnog sponzora i uglavnom se finansirala sopstvenim sredstvima clanova, ali to neznaci da nismo spremni da sa svakim zainteresovanim pravnim licima popricamo o uzajamnoj saradnji.

Nasi uslovi da bi neku firmu reklamirali na turniru na kojima planiramo da ucestvujemo su vrlo jednostavni. Komplet majica(8 komada sa reklamom) i kotizacija za ucesce na turniru, sve u svemu suma koja neprelazi 100 evra po turniru.


Powered by blog.co.yu